Konsulentstøtte til modellering ved NEC og MEMR

Den danske regering har startet et nyt stadie af ”regering til regering” samarbejde med Indonesien omkring energi og energieffektivitet. Målet, som beskrevet med den vedtagne Strategic Sector Coorperation (SSC), er at støtte indonesiske ministerier og andre relevante aktører i at udvikle relevante politikker, strategier og løsninger til at øge raten af elektrificering og opfylde regeringens mål for genanvendelig energi og energieffektivitet i det lange løb.

 

I dette projekt giver Ea Energianalyse modelleringsgruppen ved National Energy Council (NEC) teknisk assistance. Gruppen er blevet introduceret til Balmorelmodellen og arbejder på at udvikle modellen og opsætninger af scenarier til Indonesian Energy Outlook 2019. Ea bidrager med en avanceret udgave af den indonesiske Balmorelmodel og støtter den indonesiske gruppe i at benytte modellen effektivt til nationale energifremskrivelser.

 

I tilgift står Ea for at uddanne personale i Ministry of Energy and Mineral Resources (MEMR) i brugen af strømforsyningsdelen af Balmorelmodellen, så de bliver i stand til at benytte modellen til scenarier for strømforsyning og lave korrekte analyser af resultaterne, til brug i national og lokal udformning af politikker.

 

Projektet løber fra februar til slutningen af december 2019.Opdateret 1-08-2019

Yderligere information

 

Kontakt:

 

Alberto Dalla Riva

 

 

 

 

 

Ea Energianalyse a/s Gammeltorv 8, 6. sal1457 København KDanmark Tel work60 39 17 16

GEO: 55.675932, 12.575096