Udvikling af ​​et indonesisk teknologikatalog

Ea Energianalyse støtter, i samarbejde med Energistyrelsen, den danske ambassade i Indonesien og det indonesiske agentur for vurdering og anvendelse af teknologi (BPPT), udviklingen af ​​et indonesisk teknologikatalog for det nationale energiråd (NEC) i Indonesien.

 


Projektet blev igangsat med en workshop i Jakarta den 3. maj, hvor der var stor interesse for og enighed om katalogets relevans blandt de mange fremstående indonesiske interessenter som deltog.


De data som indsamles til projektet vil have direkte anvendelse i fremtidige analyser foretaget af statslige institutioner, energiselskaber, universiteter og konsulenter, her iblandt Indonesiens ’Energy Outlook 2017’.


Dagen før workshoppen deltog Ea i et ministermøde mellem den danske Minister for Udviklingssamarbejde Ulla Tørnæs og den indonesiske Minister for Energi og Mineral Ressourcer Mr. Ignasius Jonan. På mødet annonceredes et interaktivt vind kort over Indonesien og en undersøgelse af ​​integrationen af fluktuerende energi i elsystemer, som er udarbejdet af Ea Energianalyse, Energinet.dk og Energistyrelsen.


Rammen for projektet opstod, da Indonesien og Danmark i 2015 underskrev en fælles hensigtserklæring (MoU) om energi, som førte til indledningen på et regeringssamarbejde på energiområdet. Formålet med samarbejdet er at bistå indonesiske regeringsorganer og relevante interessenter med at udvikle politikker, strategier og løsninger til at øge landets elektrificeringsgrad og nå langsigtede mål for vedvarende energi og energieffektivitet.

Opdateret 01.06.2017

Yderligere information:

 

Contact: Anders Kofoed-Wiuff

Læs mere om vores andre projekter i Indonesien:

Læs mere om:

 

 

 

Helge Ørsted Pedersen

 

Ea Energianalyse a/s Frederiksholms Kanal 4, 3. th.1220 København KDanmark Tel work88 70 70 83

GEO: 55.675932, 12.575096