Udvikling og tilpasning af Balmorel-modellen til Vietnam

Ea Energianalyse fortsætter sit engagement i planlægning af vedvarende energi (VE) integration i den vietnamesiske elsektor. Projektet er en del af et samarbejde mellem vietnamesiske Ministry of Industry and Trade, MOIT, og den danske Energistyrelse. Formålet er at styrke kapaciteten til langsigtet planlægnings i elsektoren, ved for eksempel systematisk analyse af alternative scenarier for elsektorens udvikling, herunder effekten af alternative klima- og VE politikker.


Efter to mindre projekter er Ea Energianalyses engagement med energiscenarier i Vietnam nu blevet udvidet. Balmorel modellen er ved at blive tilpasset med de nyeste data om det Vietnamesiske elsystem, og vietnamesiske eksperter, blandt andet fra Institute of Energy, Electric Power University og det national load dispatch center, er blevet undervist i modellen. Ea Energianalyse vil bistå i udarbejdelsen af en energy outlookrapport med analyser frem til 2050. 


De primære formål er: fuldstændig tilpasning af Balmorel modellen til Vietnam, vietnamesiske sektoranalytikere uddannet i brugen af ​​Balmorel modellen, scenarieanalyser, og en prognose rapport (energy outlook) på baggrund af modellens analyser.


Projektet løber fra maj 2016 til april 2017.

 

Foto fra træningsforløbet i juli 2016.

 

Opdateret 20.10.2017

Yderligere information:

 

Download:

Renewable energy scenarios for Vietnam - Technical Report, maj 2017

 

Vietnam Energy Outlook Report 2017. Ea har bidraget til kapitel 2.

 

 

Kontakt: Mikael Togeby

 

 

Helge Ørsted Pedersen

 

Ea Energianalyse a/s Gammeltorv 8, 6. sal1457 København KDanmark Tel work60 39 17 16

GEO: 55.675932, 12.575096